Torsk med citronsauce og babyspinat

 
Tester
Klik for stort billede

Til 4 personer

Ingredienser
400 g torskeryg
1 bakke babyspinat
1 bakke babyspirer
1 bakke cherrytomater
200 g smør
2 øko citron
1 spsk. god olivenolie
salt og peber


Sådan gør du
  1. Skær torskeryggen i tynde skiver og arrangér dem på midten af en tallerken. Giv torsken salt, peber og saften af en halv til en hel citron.
  2. Pres saften af en hel citron i en gryde sammen med skal fra en hel citron.
  3. Vend olivenolien sammen med babyspinat, spirer og cherrytomater skåret i kvarte.
  4. Bag torsken i ovnen ved 200 grader i 1 min – på tallerkenen! Varm citronsaften op og tag gryden fra varmen. Pisk herefter smør i citronsaften til en cremet konsistens. Smag saucen til med salt og peber.
  5. Anret som vist på billedet med salat på den ene side og citronsauce på den anden side af torsken. Serverer evt. et godt stykke brød til.
 
Til denne ret anbefaler vinmenuen

 
Esporão Reserva Hvid 2013