Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Vinmenuen I/S
interessentselskab
CVR. Nr. 36148330
Tronkærlund 14, 8541 Skødstrup
E-mail: vinmenuen@hotmail.com
Telefonnummer: 29 72 98 39
Etableringsår: 2014

Levering:
Ved bestilling under kr. 2.000,00 er fragtprisen kr. 100,00. Ved køb over kr. 2.000,00 leveres fragtfrit.
Ved køb over kr. 3.000,00 gives 5% rabat.

VIGTIGT:

Ønskes en særlig leveringsdag, skal det anføres i ordren. Skriv også gerne, om vinen kan sættes i en garage, opgang etc. Det påfører vi så fragtbrevet.

Vinmenuen.dk sørger for levering med Danske Fragtmænd (med mindre andet angives) til modtager på den dato, der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Danske Fragtmænd overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Danske Fragtmænd, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Vinmenuen.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Danske Fragtmænd. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Vinmenuen.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Danske Fragtmænds målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Vinmenuen.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som kunde kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

 

Vinmenuens håndtering af persondata

Nedenfor kan du læse, hvordan vi i vinmenuen.dk behandler og opbevarer dine persondata efter EU’s nye persondatalov pr. 25. maj 2018.

 

Hvem er ansvarlige for dine oplysninger

Vinmenuen.dk

Tronkærlund 14

CVR-nummer: 36148330

Ved spørgsmål eller tvivl rettes henvendelse til vinmenuen@hotmail.com.

 

Hvad bruges dine oplysninger til?

Vi opbevarer dine personoplysninger til følgende formål:

– Levering af bestilte varer

– Kommunikation ifm. dit køb af varer

– Individuel markedsføring rettet mod dine behov og ønsker

– I forbindelse med eventuelt opståede retskrav

 

Hvordan behandler vi dine oplysninger

Vores behandling af dine persondata er altid baseret på de gældende lovkrav og omfatter nedenstående:

– Behandling af din e-mail ved accept af modtagelse af vinmenuens nyhedsbrev

– Behandling af dine persondata er nødvendig ved indgåelse af køb på hjemmesiden, hvor der indgås en købskontrakt i form af en ordrebekræftelse på din anmodning.

– Behandling af dine persondata er nødvendig for at opfylde vores retslige forpligtelse, såsom opbevaring og behandling af transaktionsoplysninger jf. Bogføringsloven.

– Behandling af dine persondata er nødvendig for at vinmenuen eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse, såsom:

– Løbende forbedringer af varesortiment samt handels- og brugeroplevelse

– Målretning af markedsføring på sociale medier eller andre hjemmesider, begrænset til den email adresse du har indtastet på www.vinmenuen.dk.

 

Hvem deler vi dine oplysninger med?

– Leverandører af IT-service (Wannafind.dk A/S)

– Betalingsudbyder (Nets Denmark A/S)

– Nyhedsbrevsudbyder (MailChimp)

– Postforsendelse (Post Nord AB)

– Ekstern revisor (BEIERHOLM)

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Som oprettet bruger: Oplysninger som du selv har indtastet på din vinmenuen.dk-brugerkonto gemmes så længe du opretholder denne. Du har på et hvert tidspunkt ret til indsigt og berigtigelse af disse oplysninger. Ønskes brugerkontoen afviklet, kan der rettes henvendelse til vinmenuen@hotmail.com. Transaktionsoplysninger gemmes jf. Bogføringsloven i 6 år.

 

Hvilke rettigheder har du?

Som kunde hos vinmenuen.dk har du til enhver tid ret til:

– Indsigt og berigtigelse af dine persondata

– Sletning af dine persondata efter anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende; Persondataoplysningerne viser sig at være urigtige eller behandlet ulovligt eller Persondataoplysningerne ikke længere er nødvendige for at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet.

– At trække dit samtykke til modtagelse af vinmenuen.dk’s nyhedsbrev tilbage ved at følge anvisningen nederst i alle udsendte nyhedsbreve eller ved at kontakte os på vinmenuen@hotmail.dk.


Reklamationsret:
Vinmenuen.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Vinmenuen.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Vinmenuen.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Vinmenuen.dk
Tronkærlund 14
8541 Skødstrup
Telefonnummer: 29 72 98 39
E-mail: vinmenuen@hotmail.com
Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelseret
Vinmenuen yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv holde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen returneres til ovenstående adresse. Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registrereings- og kontonummer.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Vinmenuen.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.