Til 4 personer
Ingredienser
3 Rip eye eller oksefilet a 200 g pr. stk.
12 små løg eller forårsløg
4 små romanisalat eller 2 store
2 skiver daggammelt brød
150 g parmesanost
2,5 dl creme fraiche 18%
2 æg
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Steg to æg let på pande i olivenolie, så blommen stadig er rå. Spejlæggene blendes med hvidløg, 75 g revet parmesanost, creme fraiche og smag til med salt og peber.
- Krydr bøfferne med rigeligt peber og en smule salt og steg dem i olivenolie, ca. 2 min på hver side. Bøfferne trækker på den varme pande i 10 min.
- Brødet steges i olivenolie til de er meget sprøde. 75 g parmesanost rives på bagepapir. Osten tilberedes i microovn 45 sec eller i ovn til det er smeltet og gyldent.
- Løgene tilberedes i en smule saltet vand, så de stadig har bid.
- Romanisalat vendes i ceasardressing og bøfferne skæres ud og anrettes på salaten. Løg, sprød parmesan og brødcroutoner anrettes til sidst.
Til denne ret anbefaler vinmenuen