Til 4 personer
Ingredienser
30 stk jomfruhummerhaler
1 glas god mayonaise
1 stk .agurk
1 stk. lime
1 stk. ingefær
1 stk chili
4 stk pappadam (kan købes i alle asiatiske forretninger)
2 dl solsikkeolie
1 bdt. koriander
1 fed hvidløg
salt og peber
Sådan gør du
- Smag 4 spsk. Mayonaise til med revet hvidløg og ingefær samt hakket koriander, chili og limesaft.
- Pil jomfruhummerne ud af skallen og krydder dem med salt og peber
- Varm olien op og steg pappadam i olien til sprøde. Lad dem hvile på fedtsugende papir.
- Steg jomfruhummerne på en meget varm pande i 1 spsk olie 1 min på hver side, alt efter størrelse. Pres med en grydeske jomfruhummerne ned i panden, da de gerne vil ”krølle” lidt op.
- Anret jomfruhummer på de sprøde pappadams med asiatisk mayo og strimler af agurk samt frisk korianderblade.
Til denne ret anbefaler vinmenuen