Til 4 personer
Ingredienser
1 dåse confit de canard (kan købes i føtex food)
1 rødkål – gerne økologisk
4 mellemstore kartofler
1 dåse semidryed tomater
12 valnødder
1 håndfuld salatmix
4 spsk. god basamico eddike
4 spsk. god olivenolie
1 spsk. honning
salt og peber
Sådan gør du
1. Skær rødkålen så tyndt ud som muligt og giv det lidt salt i en skål
2. Steg andestykkerne på skindsiden til det er helt sprødt
3. Skær kartofler i klodser på størrelse med terninger og steg dem sprøde i det overskydende andefedt. Kartoflerne skal på fedtsugende papir inden anretning
4. Steg valnødder på en tør pande til det dufter himmelsk og de er sprøde
5. Basamico, olie og honning blandes til en dressing og smages til med salt og peber – vendes derefter i rødkålen og vendes rundt med tomater og mixsalat. And kartofler og salat anrettes som på billedet på hjemmesiden.