Tuncarpaccio med mango og fennikel


 
Tester
Klik for stort billede

Til 4 personer

Ingredienser
2 stk 150 g tunbøffer
1 stk fast mango
1 stk fennikel
4 stk økologiske lime
1 pose pinjekerner
olivenolie
Peber og salt


Sådan gør du
  1. Del tunbøfferne på langs. Tunen lægges mellem to stykker bagepapir og rulles tynde med en kagerulle. Tunen lægges direkte fra bagepapiret over på en flad tallerken.
  2. Lav tyndestrimler af mango med en tyndskræller og skær fennikel ultra tyndt ud. Brug evt et mandolinjern eller en pålægsmaskine
  3. Pinjekerne ristes på en tør pande til de er gyldne.
  4. Saften og skallen fra 3 stk lime presses i en skål. Samme mængde olie som limesaft tilsættes
  5. Giv tunen salt, peber og lad det opløse sig i ca. 10 min (fisken skal saltes mere end man forventer). Fordel olie/lime dressing over tunen. Anret tunen med mango, fennikel og pinjekerner.  
 
Til denne ret anbefaler vinmenuen

 
Flor de Crasto 2013