Stenbiderrogn med avokadocreme


 
Klik for stort billede

Til 4 personer

Ingredienser
200 g stenbidderrogn
3 spsk. Yoghurt 10 %
4 skiver god bacon
1 moden avokado
1 kasse karse
1 citron
Olivenolie
Salt og peber


Sådan gør du
  1. Blend halvdelen af karsen med 3 spsk. Olivenolie og sigt olien igennem et kaffefilter.
  2. Blend 1 avokado med 3 spsk yoghurt og smag til med salt, peber og citronsaft
  3. Steg bacon på pande, langsomt og meget sprødt. Læg baconen på et stykke køkkenrulle.
  4. Smag stenbidderrognen til med salt og citronsaft
  5. Anret med avokadocreme i bunden af en dyb tallerken med stenbidderrogn oven på. ½ spsk karseolie hælder rundt i kanten af yoghurten og frisk karse anrettes ovenpå stenbidderrognen. Server evt et stykke godt brød til retten.
 
Til denne ret anbefaler vinmenuen

 
Monte Velho 2013