Til 4 personer
Ingredienser
200 g stenbidderrogn
3 spsk. Yoghurt 10 %
4 skiver god bacon
1 moden avokado
1 kasse karse
1 citron
Olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
- Blend halvdelen af karsen med 3 spsk. Olivenolie og sigt olien igennem et kaffefilter.
- Blend 1 avokado med 3 spsk yoghurt og smag til med salt, peber og citronsaft
- Steg bacon på pande, langsomt og meget sprødt. Læg baconen på et stykke køkkenrulle.
- Smag stenbidderrognen til med salt og citronsaft
- Anret med avokadocreme i bunden af en dyb tallerken med stenbidderrogn oven på. ½ spsk karseolie hælder rundt i kanten af yoghurten og frisk karse anrettes ovenpå stenbidderrognen. Server evt et stykke godt brød til retten.
Til denne ret anbefaler vinmenuen