Til 4 personer
Ingredienser
8 små makreller fileter
1 bakke små friske salater
1 øko citron
50 g parmesanost
50 g rygeost
100 g creme fraiche 18%
1 bdt purløg
50 g pinjekerner
olivenolie
Sådan gør du
-
1. Creme fraiche, rygeost og parmesanost røres sammen og smages til med salt, peber og lidt citronsaft
2. Steg makrellerne på skinsiden i hed olie til de er helt sprøde og har en lille rå kerne i midten af kødet. Tag herefter makrellerne fra varmen og giv kødet salt, peber og godt med citronsaft. Når du steger makrel skal skindet holdes nede mod panden i 30 sec, ellers ”folder” det op og bliver ikke sprødt!
3. Steg pinjekerner af på en tør pande.
4. Hak purløg fint.
5. Anret som vist på billedet og servere gerne et stykke godt brød til med olivenolie til at dyppe i.
Til denne ret anbefaler vinmenuen