krondyrcarpaccio med tatarsauce og rugbrød

 

Klik for stort billede

Til 4 personer

Ingredienser

1 krondyrfilet (på frost)

1 rødløg
1 glas store kapersbær
1 glas artiskokhjerter
1 glas god mayo
1 glas asier eller cornichoner
Rugbrød
Frisk peberrod
Peber
Olivenolie


Sådan gør du

1. Snit lige dele løg, kapers, asier og bland det med 2 spsk. mayo. Dette er tatarsauce - husk at smage til med salt og peber.

2. Skær sener af krondyrfileten, krydr med friskkværnet peber og steg den ved høj varme i 2 min. på alle sider.

3. Skær rugbrød ud i tynde skiver og bag det i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter, til det er sprødt.

4. Skær krondyrfileten ud i tynde skiver, og krydr det med salt.

5. Anret som vist på billedet med hele kapersbær og friskhøvlet peberrod.

 


Til denne ret anbefaler vinmenuen

 

CARM Reserva 2011